Werkwijze en diensten

matchmaking van a tot z

Persoonlijke begeleiding. Van intake tot relatie.

Net even die stap verder voor jou!

Matchmaking en meer

Zo gaan we te werk

 

Moonlight ‘werkt’ alleen vanuit persoonlijk contact. Wanneer je op zoek bent naar een serieuze liefdesrelatie, dan zal altijd worden gestart met een kennismaking op locatie. Moonlight richt al haar pijlen op het helpen vinden van een serieuze relatie, dit begint met het leren kennen van jou en jouw wensen. Matchmaking start na de kennismaking op basis van een uitgewerkt profiel, je bent nu ingeschreven. Wanneer je naast matchmaking behoefte hebt aan meer ondersteuning, dan kun je optioneel kiezen voor persoonlijke coaching. Wanneer je naast matchmaking of persoonlijke coaching actief bent of wilt worden op (andere) datingsites, dan kun je optioneel kiezen voor jouw eigen online-profiel. De dienstverlening is onlangs aangevuld met single events in Noord-Nederland.

Kennismaking en inschrijving

Matchmaking en dating

Peroonlijke coaching

Online profiel internetdating

Single events in de buurt

intake bij Moonlight
Intake bij datingbureau
Liefde in Drenthe
Contact datingbureau Noord-Nederland
$
Kennismaking en inschrijving

Nadat je contact hebt gezocht plant Bianka telefonisch een afspraak in. Kennismaking vindt bij voorkeur plaats op een locatie van jouw keuze. Tijdens een inhoudelijk gesprek van ongeveer 2 uur gaat Bianka achterhalen wie jij bent, waar je voor staat en wat je zoekt in een relatie. Bianka werkt hierbij niet met de standaard vragen en sjablonen, maar kijkt op eigenzinnige wijze naar wie jij bent en wat bij jou past. Na de kennismaking maakt Bianka een profiel aan voor intern gebruik. Het profiel wordt altijd ter verificatie aan jou voorgelegd. Na jouw akkoord start onmiddellijk de zoektocht naar de perfecte match.

$
Matchmaking en dating

De match:

Bianka zet alles op alles om jou op korte termijn te matchen, passendheid gaat hier uiteraard vóór op snelheid. Het matchen vindt hoofdzakelijk plaats op basis van jouw profiel, dit wordt aangevuld met ervaringen en inschattingen vanuit eventuele verdere contact- of evaluatiemomenten, maar ook vanuit het optionele persoonlijk coachingstraject. Na het vinden van een match word je voor een één-op-één date uitgenodigd. Deze date plannen we in overleg op een geschikt moment in een specifieke regio, waarna Bianka de verdere organisatie zal verzorgen.

De date:

Er is een match! Bianka organiseert de één-op-één date, een leuke locatie en een activiteit. Bij de date zal ze jou en je match als gastvrouw ontvangen en met prikkelende vragen de spits afbijten. Bianka vertrekt en vervolgens kunnen jij en je match tijdens de activiteit nader kennis met elkaar maken.

De evaluatie:

Een dag na de date neemt Bianka contact met je op om te evalueren. Ze hoopt uiteraard tijdens deze evaluatie te horen dat je een fijne eerste date hebt gehad, mogelijk al met uitzicht op een vervolg. Dat is waar Moonlight het voor doet!

Natuurlijk kan het ook zo zijn dat je tijdens deze eerste date (nog) geen klik of vonk voelde. Ondanks zorgvuldigheid, goede kijk op mensen en intentie om de perfecte match te vinden, gaat het uiteindelijk om jou en jouw gevoel. Graag bespreekt Bianka jouw ervaring en leert je hierdoor nog beter kennen. Moonlight gaat opnieuw voor je op zoek naar een match!

$
Persoonlijke coaching

Persoonlijke coaching is optioneel. In een persoonlijk coachingstraject kan Bianka nagaan welke opties er openliggen in jouw zoektocht naar de ware. Naast matchmaking door Moonlight zal Bianka met jou intensiever in contact treden. Vanuit jouw profiel, maar ook vanuit jouw ervaringen en wensen zal een plan van aanpak worden gemaakt. Het gaat in dit plan over wat te doen of wat juist niet, gedrag van jou of je toekomstige partner, jouw voorkomen en (zelf-)reflectie etc. Persoonlijke coaching is maatwerk volgens een vaste structuur. Jij hebt een doel, maar het ontbreekt je aan tijd, het lukt maar niet om de ware te vinden of je weet niet goed waar te beginnen, dan kun je soms net die stok achter de deur gebruiken.

Intake bij Moonlight
$
Online profiel interdaten

Moonlight gunt oprecht iedereen liefde, alle begrip dus dat je actief blijft of wilt worden op zoveel mogelijk datingsites of -apps. Moonlight richt al haar pijlen op het vinden van de ware voor jou en ondersteunt hier graag bij op passende wijze. Uit onderzoek en ervaring blijkt immers dat veel mensen op meerdere manieren bezig zijn met het vinden van de liefde van hun leven. En dit stimuleert Moonlight. Je kunt ervoor kiezen om jouw online-profiel te laten maken door Moonlight. Dit profiel is breed toepasbaar en gaat echt over jou. Je kunt dit gebruiken als basis voor diverse datingsites of -apps. Moonlight heeft goede contacten met een professionele fotograaf, aanvullend kan hier gebruik van worden gemaakt.

Daten via datingapp
$
Single events in Noord-Nederland

Moonlight is onlangs gestart met het organiseren van single events in Noord-Nederland. Heb jij interesse, dan word jij als lid van Moonlight hierover geïnformeerd. Single events kunnen extern georganiseerde evenementen zijn, maar ook social mixers die van Moonlight zelf zijn.

 

Geïnteresseerd?

We nemen na het ontvangen van je gegevens zo spoedig als mogelijk contact met je op.

Heb je vragen of wil je je inschrijven dan kan je het formulier invullen, Bianka bellen, appen of mailen

+31642302637

bianka@moonlightbemiddeling.nl

Stel hier je vraag