Werkwijze Moonlight

intake, matching, social mixers, evaluatie

Persoonlijke begeleiding. Van intake tot en met de match.

Wij gaan net even die stap verder voor jou!

Match

Zo gaan we te werk

Kennismaking

Profielschets

Matching

Social mixer

Match

intake bij Moonlight
Intake bij Moonlight
Intake bij datingbureau
$
Kennismaking

Nadat je contact met ons hebt opgenomen plannen we een afspraak in. Ons contact vindt bij voorkeur plaats op een locatie van jouw keuze en tijdens een wekelijkse activiteit. Bijvoorbeeld in de supermarkt waar jij altijd je boodschappen doet of bij de club waar je sport. Tijdens een kennismaking van ongeveer 2 uur gaat Bianka achterhalen wie jij bent, waar je voor staat en wat je zoekt in een relatie. Bianka werkt hierbij niet met de standaardvragen, maar ze kijkt op eigenzinnige wijze naar wie jij bent en wat bij jou past.

$
Profielschets

Na de kennismaking maakt Bianka een profielschets voor intern gebruik aan en gaat zij direct op zoek naar de perfecte match. De profielschets leggen wij ter verificatie aan jou voor. 

$
Matching

We hebben een uitgebreide database waar wekelijks nieuwe cliënten bijkomen. Bianka zet alles op alles om jou binnen één maand te matchen op basis van de profielschetsen. Na een match mag je zelf bepalen of je wilt weten aan wie je gekoppeld bent en wordt er een social mixer ingepland. De social mixers worden aangeboden volgens de aangegeven agenda van 19.00 uur – 22.00 uur. Je bepaalt zelf hoe laat je arriveert binnen dit aangegeven tijdsbestek.

Liefde in Drenthe
Single event Moonlight
$
Social mixer

Tijdens een social mixer loopt er in ieder geval één persoon rond die volgens Bianka écht bij jou past. Per social mixer worden 20-40 personen uitgenodigd. In het mooie pand de Rietschans ontvangt Bianka jou met een welkomstdrankje. Er wordt gezorgd voor het nodige vermaak, er draait een lekker muziekje en jij bepaalt zelf wanneer en met wie je aan de praat raakt. Bianka zal je desgewenst in contact brengen met andere aanwezigen.

$
Match

Ondanks onze zorgvuldigheid, goede kijk op mensen en intentie om de perfecte match te vinden, kan het zijn dat je na de eerste social mixer geen vonk of klik voelde. Je mag daarom zo nodig nog twee keer langskomen om te borrelen. En ook tijdens deze borrels loopt er minimaal één persoon rond die gematcht is aan jou. Tijdens de social mixer kan je genieten van lekkere hapjes en drankjes.

Een paar dagen na een social mixer neemt Bianka contact met je op om te evalueren.

Geïnteresseerd?

We nemen na het ontvangen van je gegevens zo spoedig als mogelijk contact met je op.

Heb je vragen of wil je je inschrijven dan kan je ons bellen, appen of mailen

+31642302637

bianka@moonlightbemiddeling.nl

Chat openen
Stel hier je vraag