Ben jij op zoek naar de ware liefde of een partner voor het leven? En heb je daar een zetje in de juiste richting bij nodig? Dan kun je kiezen voor een relatiebemiddelingsbureau! Maar in dat geval ben je natuurlijk ook benieuwd wat de kosten van relatiebemiddeling zijn.

Die zijn per bureau vaak verschillend en uiteindelijk draait het natuurlijk ook om de succesratio. Hoe groot is de kans dat jij in samenwerking met een bepaalde relatiebemiddelaar ook echt jouw droompartner vindt? In deze blog vertellen we je hier graag iets meer over de kosten en werkwijze van een relatiebemiddelingsbureau.

Werkwijze relatiebemiddelingsbureau

Om de kosten van relatiebemiddeling te begrijpen, is het wellicht verstandig om eerst uit te weiden over de werkwijze van een relatiebemiddelingsbureau. Wat zorgt ervoor dat zij tijd steken in het vinden van matches voor ‘klanten’? En hoe zorgen dit soort bureaus ervoor dat de kans op een match ook daadwerkelijk bestaat en zo groot mogelijk is?

Over het algemeen werken relatiebemiddelingsbureaus met een bepaalde ‘pool’ of database waarin zich meerdere singles bevinden. Er zijn dus voldoende mannen en vrouwen, maar het is natuurlijk de bedoeling dat er echt een match wordt gevonden. Bij Moonlight Relatiebemiddeling wordt de match vaak gevonden door de persoonlijke aanpak.

Wanneer jij besluit om in zee te gaan met Moonlight, komt er namelijk een intaker bij jou langs. Die gaat jou gedurende ongeveer twee uur lang volgen tijdens de voor jou alledaagse dingen. Denk bijvoorbeeld aan een intake tijdens het sporten of simpelweg tijdens het doen van boodschappen.

Kosten relatiebemiddelingsbureau

Deze manier is onderscheidend ten opzichte van de werkwijze van veel andere relatiebemiddelingsbureaus. Vaak wordt er namelijk gewerkt met vragenlijsten, waaruit een soort profiel van jou als dating kandidaat wordt gemaakt. Dit is vrij onpersoonlijk en bovendien denken we bij Moonlight dat we meer van jou komen te weten wanneer we je volgen en af en toe wat meer gerichte vragen stellen.

De werkwijze van Moonlight is erop ingesteld om de kans op een match voor jou zo groot mogelijk te maken. De kosten van deze werkwijze staan uitvoerig op deze pagina beschreven. Heb je nog vragen over onze werkwijze of over Moonlight in het algemeen? Neem dan gerust contact met ons op!

Stel hier je vraag