Moonlight bemiddeling

Waar kan ik daten in Groningen?

Ben jij op zoek naar de partner van je leven in Groningen of omstreken? Dan ben je bij Moonlight aan het juiste adres! Moonlight is een relatiebemiddelingsbureau, dat jou kan helpen bij de zoektocht. Of je nu kort vrijgezel bent of al langer, wij helpen je graag een stukje in de juiste richting op dit gebied.

Relatiebemiddelingsbureau intake
Relatie in Friesland

Hét relatiebemiddelingsbureau van Groningen

Moonlight Bemiddeling

Moonlight Bemiddeling is hét relatiebemiddelingsbureau van Groningen. Wij helpen ondernemende mensen uit Noord-Nederland die tussen de 25 en 65 jaar zijn in de zoektocht naar de ware voor het leven. Het daten in Groningen vindt bij ons dan ook plaats in een uniek concept, waarbij we door middel van een goed doordacht traject jou proberen te koppelen aan een unieke match!

Kom je uit Groningen?

Ben je tussen de 25 en 65 jaar?

Ben je op zoek naar het mooiste in je leven, liefde?

Dan gaan wij het lot een duw in die richting geven.

Daten in Groningen

Een uniek concept

bij Moonlight

Tegenwoordig heb je verschillende datingapps. Deze apps worden door gebruikers vaak als onpersoonlijk ervaren. Daarop heeft Moonlight een concept bedacht: een georganiseerde date, waar je wordt verwelkomd door jouw matchmaker en je tijdens een activiteit nader kennis kan maken met je date.

Maak kennis met Moonlight

Persoonlijke aanpak

De eerste stap is dus dat Bianka Bijsterveld (intaker) bij je langskomt en jou leert kennen. Tijdens deze eerste kennismaking, probeert Bianka erachter te komen hoe jij in elkaar steekt en wat jouw wensen zijn.
Naast dat Bianka matches maakt en één-op-één dates organiseert kan ze je ook helpen bij het schrijven van een goede profielschets, weet ze welke foto’s wel of niet “aanslaan” en kan ze tijdens een persoonlijk coachingstraject nagaan welke opties er openliggen in jouw zoektocht naar de ware. Moonlight gebruikt al haar pijlen om het doel te bereiken: het vinden van de ware voor jou!

Contact datingbureau Noord-Nederland
Single event Moonlight

Je match ontmoeten

Op naar de één-op-één date

Wanneer na de eerste kennismaking blijkt dat er zich een match voor jou in de database bevindt, worden jullie beide uitgenodigd voor een date. Bianka regelt een mooie locatie en een activiteit. Aan het begin van de date is Bianka aanwezig om de spits af te bijten. Tijdens een activiteit kan je nader kennis maken met je date. Je wordt dus niet één op één aan een tafel gezet met je match. Tijdens ons concept van ‘daten in Groningen’ kan je op een ongedwongen manier kennis maken met je match.

Ben je enthousiast geworden over onze manier van daten in Groningen? Wil jij er graag achter komen of jouw partner voor het leven op een ongedwongen en persoonlijke manier kunt tegenkomen? Neem dan contact met ons op! Samen met jou gaan we graag op zoek naar de liefde in Groningen en omgeving!

Geïnteresseerd?

We nemen na het ontvangen van je gegevens zo spoedig als mogelijk contact met je op.

Heb je vragen of wil je je inschrijven dan kan je het formulier invullen, Bianka bellen, appen of mailen

+31642302637

bianka@moonlightbemiddeling.nl

Stel hier je vraag