Moonlight bemiddeling

Waar kan ik daten in Friesland?

Ben jij wel toe aan een relatie in Friesland? Bij Moonlight Bemiddeling helpen we jou graag met een zetje in de juiste richting! Moonlight is hét relatiebemiddelingsbureau dat jou graag ondersteunt bij de zoektocht naar dé relatie voor de rest van je leven. Hoe lang je ook vrijgezel bent, voor daten in Friesland is Moonlight hét adres!

Relatiebemiddelingsbureau intake
Relatie in Friesland

Hét relatiebemiddelingsbureau van Friesland

Moonlight Bemiddeling

Bij Moonlight Bemiddeling helpen we (ondernemende) mensen, woonachtig in Noord-Nederland en tussen de 25 en 65 jaar, in de zoektocht naar een partner voor de rest van het leven. Daten in Friesland vindt bij ons niet ‘online’ plaats, zoals je op dit moment vaak ziet gebeuren bij verschillende datingapps- en websites. Wij proberen door middel van een gedegen en professionele voorbereiding jou te koppelen aan jouw ideale match.

Kom je uit Friesland?
Ben je tussen de 25 en 65 jaar?

Ben je op zoek naar het mooiste in je leven, liefde?

Dan gaan wij het lot een duw in die richting geven.

Daten in Friesland

Een uniek concept

bij Moonlight

We benoemden het al even: het stikt tegenwoordig van de datingapps- en websites. Toch hanteren deze allemaal dezelfde, onpersoonlijke, werkwijze. Bij Moonlight pakken we het anders aan. Wanneer Bianka Bijsterveld (matchmaker en founder) bij jou langskomt voor een intake wil ze echt weten wie jij bent, hoe je in het leven staat, wat je zoekt in een relatie en een partner. Pas als Bianka 100% zeker weet dat er een match is worden jullie uitgenodigd voor een één-op-één date. Bianka verzorgt een mooie locatie, vangt jullie hier op en zorgt er voor dat jullie tijdens een activiteit nader kennis met elkaar kunnen maken.

Hoe meer pijlen je richt des te groter de kans dat je raakt schiet!

Persoonlijke aanpak

Moonlight gebruikt al haar pijlen bij het vinden van de ware voor jou! Uit onderzoek en uit ervaring blijkt dat veel mensen op meerdere manieren bezig zijn met het vinden van de liefde van hun leven. En dit stimuleert Moonlight dan ook. Naast dat Bianka Bijsterveld matches maakt en één-op-één dates organiseert kan ze je ook helpen bij het schrijven van een goede profielschets, weet ze welke foto’s wel of niet “aanslaan” en kan ze tijdens een persoonlijk coachingstraject nagaan welke opties er openliggen in jouw zoektocht naar de ware. Daarnaast organiseert Moonlight sinds kort single events voor singles uit Noord-Nederland.

Contact datingbureau Noord-Nederland
Single event Moonlight

Je match ontmoeten

Op naar een relatie!

Ben je enthousiast geworden over onze manier van daten in Friesland? Wil jij er graag achter komen of je jouw partner voor het leven op een ongedwongen en persoonlijke manier kunt tegenkomen? Neem dan contact met ons op! Samen met jou gaan we graag op zoek naar de liefde in Friesland en omgeving!

Geïnteresseerd?

We nemen na het ontvangen van je gegevens zo spoedig als mogelijk contact met je op.

Heb je vragen of wil je je inschrijven dan kan je het formulier invullen, Bianka bellen, appen of mailen

+31642302637

bianka@moonlightbemiddeling.nl

Stel hier je vraag