Moonlight bemiddeling

Waar kan ik daten in Drenthe?

Ben je benieuwd of je jouw partner voor het leven in Drenthe kunt vinden? Dan ben je bij Moonlight Bemiddeling aan het juiste adres! Wij geven het daten in Drenthe een geheel uniek concept, waardoor je er op een persoonlijke en ongedwongen manier achter kunt komen of je jouw partner in Drenthe en omstreken kunt vinden.

Relatiebemiddelingsbureau intake
Relatie in Friesland

Hét relatiebemiddelingsbureau van Drenthe

Moonlight Bemiddeling

Bij Moonlight helpen we ondernemende mensen met een leeftijd van tussen de 25 en 65 jaar in de zoektocht naar de liefde. Alle mensen uit onze database komen uit het noorden van het land, waardoor jij kunt genieten van een fantastische date in Drenthe. Door ons unieke concept van daten, hopen we ook voor jou dé ideale partner te vinden.

Kom je uit Drenthe?
Ben je tussen de 25 en 65 jaar?

Ben je op zoek naar het mooiste in je leven, liefde?

Dan gaan wij het lot een duw in die richting geven.

Daten in Drenthe

Een uniek concept

bij Moonlight

Je kunt natuurlijk op verschillende manieren daten. Zo heb je tegenwoordig veel populaire datingapps, waarop je op meerdere manieren aan verschillende mensen kunt worden gekoppeld. Eén van de bekende minpunten van zo’n datingapp is dat het nogal onpersoonlijk aanvoelt en juist daar hebben we bij Moonlight iets op bedacht. Bianka Bijsterveld (matchmaker) doet alle intakes en wil iedereen echt leren kennen. Na de intake kijkt Bianka of er een perfecte match is. Is er een match dan organiseert Bianka een één-op-één date op een mooie locatie en regelt een activiteit. Bianka zal jullie tijdens de date ontvangen en stelt een paar prikkelende vragen om de spits af te bijten. Daarna gaat jullie matchmaker weg en kunnen jullie tijdens de activiteit op een ongedwongen manier nader kennis met elkaar maken. Een nieuwe vorm van daten in Drenthe dus!

Maak kennis met Moonlight

Persoonlijke aanpak

Bij Moonlight hanteren we een erg persoonlijke aanpak en daarom komen wij als eerste stap in dit proces graag bij jou op visite. Tijdens deze eerste kennismaking leert Bianka Bijsterveld jou beter kennen en kan zij gaan bepalen welke vrouw of man uit de database het beste aansluit bij jouw wensen en eigenschappen. 

Moonlight gebruikt al haar pijlen bij het vinden van de ware voor jou! Uit onderzoek en uit ervaring blijkt dat veel mensen op meerdere manieren bezig zijn met het vinden van de liefde van hun leven. En dit stimuleert Moonlight dan ook. Naast dat Bianka matches maakt en één-op-één dates organiseert kan ze je ook helpen bij het schrijven van een goede profielschets, weet ze welke foto’s wel of niet “aanslaan” en kan ze tijdens een persoonlijk coachingstraject nagaan welke opties er openliggen in jouw zoektocht naar de ware. Daarnaast is Moonlight onlangs gestart met het aanbieden van single events voor singles uit Noord-Nederland. Dit alles om jouw kansen te vergroten bij het vinden van de liefde van je leven!

Contact datingbureau Noord-Nederland
Single event Moonlight

Je match ontmoeten

Op naar de één-op-één date

Wanneer na de eerste kennismaking blijkt dat er een match is voor jou, word je uitgenodigd voor een één-op-één date. Bianka regelt een mooie locatie en een activiteit. Je hoeft dus niet verplicht een uur lang alleen maar vragen af te vuren, maar je kan ook nagaan hoe iemand is of reageert als je bijvoorbeeld een wandeling maakt, gaat suppen of een museum bezoekt. Mocht je zelf een leuk idee hebben voor een activiteit dan mag je dit altijd laten weten!

Ben je enthousiast geworden over onze manier van daten in Drenthe? Wil jij er graag achter komen of je jouw partner voor het leven op een ongedwongen en persoonlijke manier kunt tegenkomen? Neem dan contact met ons op! Samen met jou gaan we graag op zoek naar de liefde in Drenthe en omgeving!

Geïnteresseerd?

We nemen na het ontvangen van je gegevens zo spoedig als mogelijk contact met je op.

Heb je vragen of wil je je inschrijven dan kan je het formulier invullen, Bianka bellen, appen of mailen

+31642302637

bianka@moonlightbemiddeling.nl

Stel hier je vraag