Moonlight bemiddeling

Uitje voor vrijgezellen/singles

Ben jij op zoek naar een uitje als vrijgezel? Een uitje waar meerdere vrijgezellen/singles komen en waarop jij wellicht de ware kunt vinden? In dat geval zijn de singles events van Moonlight Bemiddeling waarschijnlijk een uitstekende keuze! Op deze single events komen meerdere singles, die allemaal op zoek zijn naar een partner voor het leven.

Liefde in het noorden
Relatie in Friesland

Social mixer

Single events van Moonlight

In dat geval dien je er natuurlijk wel eerst voor te zorgen dat je ook echt op een Single event kan belanden. Mensen die ingeschreven staan bij Moonlight worden altijd als eerst op de hoogte gesteld en hebben voorrang bij plaatsting. Op de single events van Moonlight Bemiddeling lopen allemaal singles waarvan er ook een mogelijke match rondloopt.

Kom je uit het noorden van Nederland?

Ben je tussen de 25 en 65 jaar?

Ben je op zoek naar het mooiste in je leven, liefde?

Dan gaan wij het lot een duw in die richting geven.
Relatiebemiddeling in Groningen

Daten met moonlight

Single-events & co.

Naast de Single events biedt Moonlight ook relatiebemiddeling aan voor ondernemende singles in Friesland, Drenthe en Groningen, coaching en kan Bianka Bijsteveld voor jou een profielschets maken (voor het internetdaten).

Maak kennis met Moonlight

De kans op een match

Matchmaker Bianka Bijsterveld probeert ervoor te zorgen dat de kans op een match tijdens een date ook daadwerkelijk zo groot mogelijk wordt. Dat doet ze door zelf alle intakes af te nemen en de matches te maken! Tijdens een intake, komt Bianka bij jou langs (of we spreken af op een plek waar jij je goed op je gemakt voelt) en zal ze gedurende twee uur jou leren kennen.

 Bianka zal je pas op date sturen als ze zeker weet dat het een match is op alle fronten. Ze gaat hierbij respectvol om met jouw wensen, eisen en NO GO lijst. Na de date zal Bianka contact met je opnemen om te evalueren. Indien er een vervolgdate komt zal Bianka ook de vinger aan de pols houden, want het doel van Moonlight is dat cliënten een duurzame relatie krijgen. 

 

 

Single event Moonlight
Verliefd in Drenthe

Ontmoet snel je potentiële match

Werkwijze bij single events

Enthousiast geworden over de werkwijze van Moonlight? Dan kun je je onderaan deze pagina gelijk aanmelden voor de intake. Bianka Bijsterveld neemt vervolgens contact met je op. Ook voor al je vragen over de uitjes voor vrijgezellen of over de werkwijze van Moonlight Bemiddeling, kan je natuurlijk altijd bij Bianka terecht.

Geïnteresseerd?

We nemen na het ontvangen van je gegevens zo spoedig als mogelijk contact met je op.

Heb je vragen of wil je je inschrijven dan kan je het formulier invullen, Bianka bellen, appen of mailen

+31642302637

bianka@moonlightbemiddeling.nl

Stel hier je vraag