Lukt het je maar niet om in het dagelijks leven of op datingsites de ware te vinden? Je bent niet de enige! Gelukkig zijn er nog andere (effectievere) opties. Je kan bijvoorbeeld naar een single event gaan.

Voordelen van single events!

Een single event is een georganiseerde bijeenkomst waar je meerdere singles tegelijk ontmoet. Een single event kan gaan om single reizen, kleine evenementen, bijvoorbeeld een groepswandeling of om grotere evenementen zoals een singlefeest. Er is altijd wel een single event te vinden die ook jou aanspreekt. We bespreken nu 5 voordelen van het daten tijdens een single event.

1. Je ontmoet gelijkgestemden singles
De meeste evenementen of single events zijn gericht op een specifieke doelgroep. Indien jij je kan identificeren met de doelgroep dan is de kans op een match het grootst. Tijdens een single event kun je zelf kiezen wat voor activiteit het beste bij jou past en als iets bij jou past dan kom je ook het beste uit de verf.

2. Iedereen komt er om te daten
Net zoals bij een online datingsite komen alle deelnemers van single events daar naartoe om een relatie te vinden. Als je ‘gewoon’ uitgaat moet je natuurlijk nog maar afwachten of er leuke vrijgezellen rondlopen en of iemand op een relatie zit te wachten.

3. Ongedwongenheid
Tijdens een single event word je meestal niet één op één aan een tafel gezet met iemand. Je bepaalt zelf op wie je afstapt, wanneer je op iemand afstapt en mocht je na een paar minuten al denken ‘dit is het niet’, dan rond je het gesprek af en stap je op iemand anders af. Bij speeddaten -wat ook als een vorm van een single event– gezien kan worden zit je wel één op één tegenover elkaar, maar als de eerste indruk niet goed is dan word je na een paar minuten verlost door de bel.

4. Meer kans op het vinden van de ware
Doordat je tijdens een single event in contact komt met meerdere personen is de kans groter dat je de ware liefde vindt. Er zijn ook datingbureaus die garanderen dat er in ieder geval één persoon rondloopt die volgens hen uitstekend bij jou past tijdens een single event. Dit zijn bureaus die eerst een gesprek met jou hebben en op basis van een profielschets matchen.

5. Samen iets doen schept een band en zorgt ervoor dat je ook iemands innerlijk leert kennen
Hoe iemand echt in elkaar steekt kom je sneller achter als je samen iets doet: Is iemand competitief, hoe denkt iemand, reageert iemand vanuit emoties, neemt iemand de leiding of is hij/ zij volgzaam etc. Als je enkel alleen vragen op elkaar afvuurt (zoals bijvoorbeeld bij het televisieprogramma First dates) is de kans groot dat je je ongemakkelijk voelt en zit je eerder in een soort van sollicitatiemodus dan dat je echt iemand leert kennen. Ook kan het je helpen om niet direct af te knappen op enkel alleen iemands uiterlijk, want al heeft hij/ zij bruin haar en was je op zoek naar iemand met blond haar hij/ zij heeft wel gevoel voor humor. Tijdens een single event leer je dus iemand pas écht kennen.

  Single event - Moonlight

Single events voor singles uit Groningen, Friesland en Drenthe

Ook dit jaar worden weer leuke single events georganiseerd. Ben jij single en op zoek naar een liefdesrelatie? Lees dan verder waar je dit jaar de leukste singles van Noord-Nederland kan ontmoeten en een grote kans dat jij de liefde van je leven ontmoet!

Als je googled op single events Noord-Nederland dan valt het in eerste instantie op dat er weinig datingsites, relatiebemiddelingsbureaus en anderen die single events aanbieden gevestigd en gericht zijn op het mooie Groningen, Friesland en Drenthe. Maar niet gevreesd. De organisaties die zich wel richten op Noord-Nederland en hier single events organiseren, pakken goed uit. Op basis van recensies, ervaringen van relaties en vindbaarheid in Google worden hieronder in willekeurige volgorde een lijst gegeven met vijf (dating)bureaus/ organisaties die single events organiseren. Het (dating)bureau/ de organisatie die het evenement aanbiedt, het soort single event, de kenmerken van het single event en de kosten worden in onderstaand tabel weergegeven. Daarbij zijn meerdere datingbureau ’s en haar single events onder de loep genomen.

bureau/ organisatie/ site (naam) single event kenmerken/ bijzonderheden kosten
Speeddaten.nl speeddaten en singleborrels

♥15-20 dates per avond; +/- 5 minuten per persoon

♥20-55 jaar

♥Groningen: Land van Kokanje

♥Indien je een ja bij iemand invult en de ander heeft ook bij jou ja ingevuld, dan worden contactgegevens uitgewisseld

Regulier ticket €25,-

(incl. 1 drankje en 1 hapje)

Single-events.org o.a uitjes (dit jaar niets in Noord-Nederland), single weekenden & singlereizen

♥Voor 40+

♥Door heel Nederland worden events gepland, maar voor dit jaar geen evenementen meer in Noord-Nederland

♥Single weekend naar o.a. de veluwe

Prijzen afhankelijk van het soort uitje. Prijzen worden niet op de site weergegeven.

Moonlight

Hét relatiebemiddelingsbureau van Friesland, Drenthe & Groningen

 

Social mixers in de Rietschans (Haren)

♥Kennismakingsgesprek met relatiebemiddelaar

♥Matching

♥Social Mixer (minimaal 2 keer / maand). Tijdens de social mixer lopen 20-40 personen rond en in ieder geval 1 persoon die matcht bij jou

€499,95; tijdelijke actie: geen intakekosten
(€499,95 – €199,95 = €300,-)

(incl. hapjes en twee drankjes per social mixer)

Zo nodig drie keer matching en drie social mixers

Lexa.nl o.a. Live coaching, coachingvideo’s & kookworkshops

♥Elke maand gevarieerde activiteiten voor singles 

♥Events ook toegankelijk voor niet-members


♥Op dit moment geen single events gepland in Noord-Nederland

♥Indien er events worden gepland is dit enkel in Groningen

Afhankelijk van het soort event. Vanaf €28,- (als member) per event.
NMLK o.a. wandelen, beleef de nacht op een Skutsje, film kijken & sloep varen

♥Uitgaanscommunity in Nederland. Leden en crew van NMLK organiseren wekelijks meer dan 200 events

♥Primair niet gericht op dating

€ 5,50 per maand (lidmaatschap) + kosten events
 Tabel: Waar vind je de leukste singles in Noord-Nederland?

Uiteraard kan je er ook voor kiezen om in zee te gaan met een relatiebemiddelingsbureau, ook wel datingbureau genoemd die één op één uitjes aanbieden. Of als je niet gebonden bent aan Groningen, Friesland en Drenthe om je in te schrijven bij een single event elders in het land. Het allerbelangrijkste is dat jij je tijdens het single event(of date) op je gemakt voelt!

 Bij welk single event schrijf jij je in?

Je hebt kunnen lezen dat een single event een effectieve manier voor jou kan zijn om het lot een handje te helpen in de zoektocht naar dé relatie waar jij naar op zoek bent! Nu is het aan jou om te onderzoeken voor welk single event jij je gaat inschrijven. Heel veel succes met de zoektocht en veel liefde toegewenst! En ben je al enthousiast geworden over deelname aan een single event? Schrijf je dan snel in voor het eerstvolgende single event!

Stel hier je vraag