Relatiebemiddeling Noord-Nederland

Van de intake tot aan de relatie met de professionele begeleiding van moonlight!

Relatiebemiddeling Noord-Nederland

Van de intake tot aan de relatie met de professionele begeleiding van moonlight!

Er zijn tegenwoordig bijzonder veel relatiebureaus, datingsites en ontmoetingsapps in Nederland. Toch kan het zijn dat je ondanks dit enorme aanbod, de liefde waar je naar op zoek bent, nog niet hebt gevonden. Komt dit jou bekend voor? Dan is Moonlight voor jou dé oplossing! Wij zijn namelijk hét relatiebemiddelingsbureau van Noord-Nederland. Met onze groeiende database weten wij leuke en verrassende matches te maken. Tevens kan Moonlight je helpen bij het maken van een profielschets (internetdaten) en biedt ze coaching aan bij jouw zoektocht naar de ware.

Kennismaking

Wanneer je contact met Moonlight opneemt, plannen we samen een afspraak in. De volgende stap is dat de matchmaker Bianka Bijsterveld tijdens een kennismaking van ongeveer twee uur gaat achterhalen wie je bent, waar je voor staat en waar je naar op zoek bent in een relatie. Dat gebeurt dan niet door standaardvragen, maar door de eigenzinnige wijze van Bianka wordt er gekeken wie jij bent en wat bij jou past. Ben jij tussen de 25 en 65 jaar, kom je uit Noord-Nederland en voelt dit voor jou als dé manier om je mogelijke nieuwe partner te ontmoeten? Neem dan contact met Bianka Bijsterveld op.

Ga niet voor minder

Jij bent:

Tussen de 25 en 65 jaar

Komt uit Noord-Nederland
Ziet jezelf als ondernemend

Positief ingesteld

Op zoek naar het mooiste in je leven, liefde

datingsites & datingapps

Moonlight is anders dan alle andere datingbureaus en datingsites & datingapps

Moonlight is anders dan alle andere datingbureaus, datingsites en ontmoetingsapps als het gaat om relatiebemiddeling. Bij ons draait het echt om jou! Bianka Bijsterveld zorgt ervoor dat jij de relatie vindt waar je al die tijd al naar op zoek bent. Zij begeleidt je hierbij van A tot Z. Bianka leert je kennen en biedt jou de juiste omstandigheden om op een ongedwongen wijze in contact te komen met jouw date.

“Persoonlijke begeleiding. Van intake tot en met de relatie. Moonlight gaat net even die stap verder voor jou!”

Onze werkwijze

Hoe gaat Moonlight precies te werk?

Kennismaking

Nadat je met ons in contact bent gekomen, beginnen we met een kennismaking. Dit zal plaatsvinden op een door jou gekozen locatie. Gedurende deze +/- 2 uur durende kennismaking gaat Bianka Bijsterveld (relatiebemiddelaar) achterhalen wie jij bent, waar je voor staat en wat je zoekt in een relatie.

Profielschets

Na de kennismaking gaat Bianka aan de slag met een profielschets. Op basis van deze schets gaat zij direct op zoek naar de perfecte match voor jou! Uiteraard wordt de profielschets ter verificatie eerst aan jou voorgelegd.

Matching

Moonlight heeft als hét relatiebemiddelingsbureau van Noord-Nederland een groeiende database met singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Wekelijks worden weer nieuwe cliënten aan de database toegevoegd. Wij doen er alles aan om jou in korte tijd te matchen op basis van de profielschetsen. Je mag zelf bepalen of je wilt weten aan wie je gekoppeld bent. Indien er een match is zal Bianka je hier telefonisch van op de hoogte brengen en wordt er een datum geprikt.

Eén-op-éen date

Onze één-op-één date is anders dan alle andere manieren van dating: zie het als matchmaking 0.1! De locatie en een activiteit wordt door Bianka voor jou en je date geregeld. Je wordt door Bianka met een welkomstdrankje ontvangen. Bianka zal door middel van prikkelende vragen de spits afbijten, waarnaar jullie tijdens een activiteit op een ongedwongen manier kennis met elkaar kunnen maken.

Match

Een dag na de date zal Bianka contact met je opnemen om alles te evalueren. Mocht je toch geen klik gevoeld hebben dan kan Bianka nagaan waarom niet, zo nodig aanpassingen doen in je profielschets en gaat ze opnieuw voor jou op zoek naar de ware.

Moonlight biedt nu ook Single Events aan!

Wij zijn op zoek naar jou!

Ben jij het daten op de reguliere datingsites en datingapps zat en ben je toe aan een relatiebemiddelingsbureau die voor jou écht de perfecte match wil zoeken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voldoe jij aan de onderstaande voorwaarden en ben je klaar om dit avontuur aan te gaan, neem dan contact met Bianka Bijsterveld op. Dan gaat Moonlight het lot een duw in de goede richting geven!

Ben je tussen de 25-65 jaar?
Kom jij uit Noord-Nederland?
Zie jij jezelf als ondernemend?

Sta je positief in het leven?

Ben je op zoek naar het mooiste in je leven, liefde?

Kosten relatiebemiddelings-bureau Moonlight

De kosten voor relatiebemiddeling bij Moonlight zijn als volgt opgebouwd: intakekosten: €199,95 incl. BTW, reiskosten en profielschets. Indien Moonlight de perfecte match voor jou gevonden heeft en je gaat op date dan betaal je €99,95 incl. BTW (per date).
Na de intake kan je ook gebruik maken van de optionele diensten die Moonlight aanbiedt:
– Maken profielschets (internetdaten): €199,95
– Coachingstraject: €399,95
– Single events: investering verschilt per event

Wat je van ons mag verwachten als hét relatiebemiddelingsbureau van Noord-Nederland
Persoonlijk intakegesprek
Opstellen profielschets (enkel voor intern gebruik) en matching

date(s) op een prachtige locatie + een activiteit

Tijdens de date ontvang je een welkomstdrankje

Evaluatiegesprek

Extra: Aanvullende diensten afgestemd op jouw behoefte

Geïnteresseerd?

We nemen na het ontvangen van je gegevens zo spoedig als mogelijk contact met je op.

Heb je vragen of wil je je inschrijven dan kan je het formulier invullen, Bianka bellen, appen of mailen

+31642302637

bianka@moonlightbemiddeling.nl

Stel hier je vraag