Relatiebemiddeling Noord-Nederland

Schrijf je in bij Moonlight en ontmoet de leukste singles en personen van Noord-Nederland!

Van de intake tot aan de match met de professionele begeleiding van moonlight!

Relatiebemiddeling Noord-Nederland

Schrijf je in bij Moonlight en ontmoet de leukste singles en personen van Noord-Nederland!

Van de intake tot aan de match met de professionele begeleiding van moonlight!

Er zijn tegenwoordig bijzonder veel relatiebureaus, datingsites en ontmoetingsapps in Nederland. Toch kan het zijn dat je ondanks dit enorme aanbod, de liefde of vriendschappelijke relatie waar je naar op zoek bent, nog niet hebt gevonden. Komt dit jou bekend voor? Dan is Moonlight voor jou dé oplossing! Wij zijn namelijk hét relatiebemiddelingsbureau van Noord-Nederland. Met onze uitgebreide database weten wij leuke en verrassende matches te maken.

Kennismaking

Wanneer je contact met ons opneemt, plannen we samen een afspraak in. De volgende stap is dat we tijdens een kennismaking van ongeveer twee uur gaan achterhalen wie je bent, waar je voor staat en waar je naar op zoek bent in een relatie. Dat gebeurt dan niet door standaardvragen, maar door de eigenzinnige wijze van Bianka (matchmaker) wordt er gekeken wie jij bent en wat bij jou past. Ben jij tussen de 25 en 65 jaar, kom je uit Noord-Nederland en voelt dit voor jou als dé manier om je mogelijke nieuwe partner of vriend/vriendin te ontmoeten? Neem dan direct contact met ons op.

Ga niet voor minder

Jij bent:

Tussen de 25 en 65 jaar

Komt uit Noord-Nederland
Ziet jezelf als ondernemend
Hebt minimaal HBO denk- en werkniveau
Op zoek naar het mooiste in je leven, liefde of vriendschap

datingsites & datingapps

Moonlight is anders dan alle andere datingbureaus en datingsites & datingapps

Moonlight is anders dan alle andere datingbureaus, datingsites en ontmoetingsapps als het gaat om relatiebemiddeling. Bij ons draait het echt om jou! Wij zorgen ervoor dat jij de relatie vindt waar je al die tijd al naar op zoek bent. We begeleiden je hierbij van A tot Z. Wij geloven namelijk in het vinden van liefde of vriendschap, óók bij die persoon die niet direct te profileren is vanuit jouw eigen wensenlijst. Wij leren je kennen en bieden jou de juiste omstandigheden, met onze unieke social mixers, om op een ongedwongen wijze in contact te komen met jouw mogelijke match.

“Persoonlijke begeleiding. Van intake tot en met de match. Wij gaan net even die stap verder voor jou!”

Vind je match

Op onze social mixers

Onze werkwijze

Hoe gaat Moonlight precies te werk?

Kennismaking

Nadat je met ons in contact bent gekomen, beginnen we met een kennismaking. Dit zal plaatsvinden op een door jou gekozen locatie, bij voorkeur tijdens een wekelijkse activiteit. Gedurende deze +/- 2 uur durende kennismaking gaat Bianka Bijsterveld (relatiebemiddelaar) achterhalen wie jij bent, waar je voor staat en wat je zoekt in een relatie.

Profielschets

Na de kennismaking gaat Bianka aan de slag met een profielschets. Op basis van deze schets gaat zij direct op zoek naar de perfecte match voor jou! Uiteraard wordt de profielschets ter verificatie eerst aan jou voorgelegd.

Matching

Moonlight heeft als hét relatiebemiddelingsbureau van Noord-Nederland een uitgebreide database met singles en personen die op zoek zijn naar vriendschappelijke relaties. Wekelijks worden weer nieuwe cliënten aan de database toegevoegd. Wij doen er alles aan om jou in korte tijd te matchen op basis van de profielschetsen. Je mag zelf bepalen of je wilt weten aan wie je gekoppeld bent. Vervolgens worden er social mixers aangeboden, waar jij en je match voor uitgenodigd worden. De social mixers worden gehouden in de Rietschans in Groningen vanaf 19.00 uur tot 22.00 uur.

Social mixer

Onze social mixer is anders dan alle andere manieren van dating: zie het als relatiebemiddeling 2.0! Je date niet één op één, maar in een ontspannen setting met 20-40 andere personen. Je wordt ontvangen met een welkomstdrankje. Vervolgens bepaal je helemaal zelf wanneer en met wie je praat. Er is draait een lekker muziekje, er wordt gezorgd voor het nodige vermaak en je krijgt alle vrijheid gedurende de avond om jouw match tegen het lijf te lopen. En één ding is zeker: volgens Bianka loopt er in ieder geval één persoon rond die écht bij jou past!

Match

Ondanks onze deskundigheid en intentie om de perfecte match voor je te vinden, kan het toch zijn dat je tijdens de social mixer niet dé persoon tegen het lijf loopt waarvan je denkt: WOW, dit is het! In dit geval mag je nog twee keer langskomen om te borrelen. Ook tijdens deze borrels is er beide keren weer één persoon aan jou gematcht. Geniet tijdens de social mixer van heerlijke hapjes en drankjes en kom alsnog jouw perfecte match tegen. Een aantal dagen na de social mixer zal Bianka contact met je opnemen om alles te evalueren.

Social mixers locatie:

De Rietschans
Meerweg 221
9751 XC Haren

actie

Schrijf je nú in zonder intakekosten

Tot en met 7 november

De social mixers vinden plaats in de Rietschans in Haren (Gr.). Deze prachtige locatie, gelegen aan de oevers van het Paterswoldsemeer, biedt het toneel om dé ideale match te vinden. Ben jij door Bianka gekoppeld? Dan word je uitgenodigd voor een social mixer. Dit alles vindt dus plaats na je aanmelding en de intake door Bianka, een professionele matchmaker van Moonlight.

Op dit moment kun jij van onze nieuwste actie profiteren: tot en met 7 november betaal je namelijk géén intakekosten. Je kunt dus vrijblijvend kennismaken met Bianka en het bedrijf Moonlight.

Wij zijn op zoek naar jou!

Ben jij het daten op de reguliere datingsites en datingapps zat en ben je toe aan een relatiebemiddelingsbureau die voor jou écht de perfecte match wil zoeken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voldoe jij aan de onderstaande voorwaarden en ben je klaar om dit avontuur aan te gaan, neem dan direct contact met ons op. Dan gaan wij het lot een duw in de goede richting geven!

Ben je tussen de 25-65 jaar?
Kom jij uit Noord-Nederland?
Zie jij jezelf als ondernemend?
Heb je minimaal HBO denk- en werkniveau?
Ben je op zoek naar het mooiste in je leven, liefde of vriendschap?

Kosten relatiebemiddelings-bureau Moonlight

De kosten voor relatiebemiddeling bij Moonlight zijn als volgt opgebouwd: intakekosten (eerste-indrukgesprek): €199,95 incl. BTW en reiskosten. Indien je besluit met Moonlight in zee te gaan zijn de aanvullende kosten voor inschrijving en deelname: €300,- incl. BTW. Let op: schrijf je je voor 8 november in? Dan betaal je géén intakekosten!

Wat je van ons mag verwachten als hét relatiebemiddelingsbureau van Noord-Nederland
Persoonlijk intakegesprek
Opstellen profielschets (enkel voor intern gebruik) en matching
3 social mixers op een prachtige locatie
Tijdens de social mixer ontvang je twee drankjes en verscheidene hapjes
Evaluatiegesprek
Extra: Op basis van beschikbaarheid nodigen we je mogelijk ook uit voor extra social mixers

Geïnteresseerd?

We nemen na het ontvangen van je gegevens zo spoedig als mogelijk contact met je op.

Heb je vragen of wil je je inschrijven dan kan je ons bellen, appen of mailen

+31642302637

bianka@moonlightbemiddeling.nl

Chat openen
Stel hier je vraag