Over mij

“Ik ga het lot een handje helpen”

Persoonlijke begeleiding. Van intake tot relatie.

Net even die stap verder voor jou!

Bianka Bijsterveld

Iedereen heeft liefde nodig!

Wat leuk om je te verwelkomen op de site van Moonlight! Ik ben 38 jaar en 12 jaar gelukkig getrouwd. Ik heb mijn man 18 jaar geleden in discotheek Moonlight voor het eerst ontmoet. Ons huwelijk werd bekroond met drie kinderen. Wij wonen in de provincie Groningen. Ik ben van origine verloskundige en heb 10 jaar als verloskundige gewerkt. In 2013 heb ik de overstap naar het onderwijs gemaakt en in 2020 heb ik de opleiding bestuurs- en organisatiewetenschap (MSc) afgerond. De interesse in het geluk van mensen is vanuit de verloskunde en vanuit het onderwijs ontstaan. Mensen helpen en hen bijstaan vind ik fantastisch! Door mijn inlevingsvermogen, mijn mensenkennis, het echt in staat zijn naar jou te luisteren en mijn doelgerichte manier van werken, hebben mensen vertrouwen in mij. Ik ben een doorzetter en geef nooit op. Ik zet alles op alles om de perfecte persoon voor jou te vinden.
Er is mijns inziens niets mooier dan liefde! Liefde voor een vak, het nieuwe leven wat kan voortkomen vanuit liefde en de onvoorwaardelijke liefde voor elkaar; “Love, Love, Love. All you need is love. Love is all you need.” (John Lennon). Dit citaat is de aanleiding voor de visie van mijn organisatie: Iedereen heeft liefde nodig!

Relatiebemiddeling Noord-Nederland

plezier & passie

Met liefde bijdragen

Helaas zien de cijfers er niet zo rooskleurig uit. Ik maak mij daar zorgen over. Steeds meer mensen vereenzamen, er zijn minder relaties, meer scheidingen en minder geboortes. Moonlight wil met liefde bijdragen aan meer gelukkigere en gezondere mensen!

Ik geloof enorm in een echt persoonlijke aanpak, iedereen wil ik zelf ontmoeten. Met veel plezier en passie investeer ik mijn tijd hierin. Naast mijn rol als matchmaker vind ik de nodige aanvullingen in mijn persoonlijke en zakelijke netwerk. Ik focus mij op de activiteiten van Moonlight en schakel professionele ondersteuning in voor randzaken als IT, administratie, fotografie etc.

Geïnteresseerd?

We nemen na het ontvangen van je gegevens zo spoedig als mogelijk contact met je op.

Heb je vragen of wil je je inschrijven dan kan je het formulier invullen, Bianka bellen, appen of mailen

+31642302637

bianka@moonlightbemiddeling.nl

Stel hier je vraag