Moonlight, een exclusief relatiebemiddelingsbureau

Voor vriendschappelijke en liefdesrelaties

Moonlight,
een exclusief
relatiebemiddelingsbureau

Voor vriendschappelijke en liefdesrelaties

“Moonlight is hét relatiebemiddelingsbureau van Noord-Nederland. Het draait echt om mij!” R., uit Haren

“Fijn zo’n relatiebemiddelingsbureau waarin mensen zich inschrijven die vergelijkbaar in het leven staan zoals ik dat sta. Dit doet de kans van slagen enorm toenemen.” E., uit Assen

Woon je in Groningen en ben je op zoek naar een relatie? Moonlight helpt graag een handje.

Hét relatiebemiddelingsbureau van Groningen is Moonlight. Moonlight is een exclusief relatiebemiddelingsbureau voor ondernemende mensen tussen de 25 en 65 jaar uit Groningen, Friesland en Drenthe (Noord-Nederland) die op zoek zijn naar een duurzame vriendschappelijke of liefdesrelatie. Moonlight bemiddelt in relaties tussen mensen die minimaal een HBO werk- en denkniveau hebben en houden van het voeren van een inhoudelijk gesprek, oog hebben voor kwaliteit, positief in het leven staan, houden van reizen, sporten en/ of genieten van een goed glas wijn.

Relatiebemiddeling in Groningen

Een Gronings relatie-
bemiddelingsbureau met een persoonlijke aanpak.

Hét relatiebemiddelingsbureau van Groningen, Moonlight werkt niet met standaard intakevragen en algoritmes om mensen te koppelen. Na een persoonlijke gesprek zal de intaker op basis van wie jij bent en wat jij wilt je koppelen. De intaker is tevens de founder van Moonlight en woont in Haren (gr). Nadat je gekoppeld bent, worden jij en je match uitgenodigd voor een social mixer (borrel). Je mag zelf aangeven of je wel of niet op voorhand wilt weten aan wie je gekoppeld bent. Tijdens een social mixer lopen er meerdere mensen rond die op zoek zijn naar een relatie. Je wordt niet één op één aan een tafel gezet met je match. Op een geheel ongedwongen manier bepaal je zelf wanneer en op wie je afstapt. Degene die jouw intake heeft gedaan is tijdens de social mixer als gastvrouw aanwezig. Doordat er in de database van het relatiebemiddelingsbureau veel mensen zitten die vergelijkbaar in het leven staan neemt de kans op de perfecte match toe.

Het Groningse relatiebemiddelingsbureau

 

Visie en Missie van het relatie-
bemiddelingsbureau.

De visie waaruit binnen het relatiebemiddelingsbureau- ook wel datingbureau genoemd- gewerkt wordt is dat iedereen liefde verdient en nodig heeft. Liefde wordt daarbij omschreven als de diepe genegenheid voor, welgezindheid tot of toewijding voor een ander. Wat inhoudt dat niet alleen mensen die op zoek zijn naar een liefdesrelatie, maar ook mensen die op zoek zijn naar liefde in de vorm van vriendschap, een maatje etc. van harte welkom zijn bij het bureau. De missie van Moonlight is: Tevreden cliënten die de liefde vinden waar ze naar op zoek waren. Hiermee wordt bijgedragen aan het realiseren van een groter doel, namelijk gezondere en gelukkigere mensen! Uit onderzoek blijkt namelijk dat mensen die een relatie hebben gezonder en gelukkiger zijn dan mensen zonder een relatie.

Daten in Groningen

Vind dé relatie in Noord-Nederland.

Ben je op zoek naar een maatje voor het leven en ben je net als Moonlight overtuigd dat liefde je leven verrijkt, dan is nu de tijd gekomen om in jezelf en in je toekomst te investeren. Waag de sprong in het diepe nu!

inschrijven bij het relatiebemiddelingsbureau van Groningen

Kom jij uit Noord-Nederland?

Ben je tussen de 25 en 65 jaar?

Zie jij jezelf als ondernemend?

Heb je minimaal een HBO denk- en werkniveau?

Ben je op zoek naar het mooiste in je leven, liefde of vriendschap?

Dan gaan wij het lot een duw in die richting geven.

Geïnteresseerd?

We nemen na het ontvangen van je gegevens zo spoedig als mogelijk contact met je op.

Heb je vragen of wil je je inschrijven dan kan je ons bellen, appen of mailen

+31642302637

bianka@moonlightbemiddeling.nl

Chat openen
Stel hier je vraag