Moonlight, een exclusief relatiebemiddelingsbureau

Voor liefdesrelaties

Moonlight,
een exclusief
relatiebemiddelingsbureau

Voor liefdesrelaties

“Moonlight is hét relatiebemiddelingsbureau van Noord-Nederland. Het is Bianka gelukt om de ware voor mij te vinden!” Lisa

“Fijn zo’n relatiebemiddelingsbureau waarin mensen zich inschrijven die vergelijkbaar in het leven staan zoals ik dat sta. Dit doet de kans van slagen enorm toenemen.” Eric

Ben je op zoek naar een relatie en woon je in Friesland?

Moonlight gaat voor jou op zoek naar dé match!

Ben jij op zoek naar de ware in Friesland? En vind je het onpersoonlijke karakter van datingapps niet echt prettig? Dat kunnen we ons bij Moonlight goed voorstellen! Bij ons ben je aan het juiste adres wanneer jij op zoek bent naar een relatie in Friesland. Moonlight Bemiddeling is een relatiebemiddelingsbureau met een persoonlijke aanpak. Samen met jou gaan we graag op zoek naar de liefde voor het leven!

Wij zijn er voor alle ondernemende mensen tussen de 25 en 65 jaar uit Groningen, Friesland en Drenthe (Noord-Nederland) die op zoek zijn naar een duurzame liefdesrelatie. Moonlight bemiddelt in relaties tussen mensen die minimaal een HBO (werk- en) denkniveau hebben en houden van het voeren van een inhoudelijk gesprek, oog hebben voor kwaliteit, positief in het leven staan, houden van reizen, sporten en/of genieten van een goed glas wijn.

Liefde in Friesland

Een Fries relatie-
bemiddelingsbureau met een persoonlijke aanpak

Wanneer jij dus op zoek bent naar een persoonlijk relatiebemiddelingsbureau, is Moonlight voor jou dé partner. Dankzij de persoonlijke aanpak kan er beter worden ingespeeld op de wensen en gedachtes die jij hebt bij jouw toekomstige partner. Zo is de kans dus ook groter dat je in Friesland (of omgeving) de partner vindt waar je naar op zoek bent!

Single event Moonlight

Werkwijze in Friesland en omgeving

Bij Moonlight werken we altijd met een intakegesprek. Dat doen we om jou beter te leren kennen en zo dus beter te kunnen vaststellen wat voor persoon er bij jou zou kunnen passen. Onze intaker komt graag bij jou langs om te achterhalen wie je bent, hoe je in het leven staat, wat je zoekt in een relatie en partner. Bianka Bijsterveld doet alle intakes en maakt alle matches. Dit doet de kans op een echte match enorm toenemen!

Wanneer de intake is geweest, weet Bianka meer over wie je bent en waar je naar op zoek bent. Vervolgens wordt er in de database van singles in Friesland bekeken of er iemand is die mogelijk bij jou zou kunnen passen. Is dat het geval? Dan worden jij en jouw match uitgenodigd voor een één-op-één date! Tijdens de date kan je op een ongedwongen manier kennismaken met jouw match tijdens een activiteit die Moonlight voor jullie organiseert. Het is dus niet zo dat je gedwongen één op één aan een tafel wordt gezet met jouw match.

Relatie in Friesland

Vind dé relatie in Friesland en omgeving

Nu je een idee hebt bij de werkwijze van Moonlight, is het aan jou om te bepalen of je dit wat lijkt. Samen met jou gaan we in ieder geval graag op zoek naar een geschikte match in Friesland en omgeving. Ben jij klaar om op een ongedwongen manier in Friesland jouw liefde voor het leven te vinden? Schrijf je dan nú snel in voor een intakegesprek!

Vind de relatie met Moonlight

Kom jij uit Noord-Nederland?

Ben je tussen de 25 en 65 jaar?

Zie jij jezelf als ondernemend?

Heb je minimaal een HBO (werk- en) denkniveau?

Ben je op zoek naar het mooiste in je leven, liefde?

Dan gaan wij het lot een duw in die richting geven.

Geïnteresseerd?

We nemen na het ontvangen van je gegevens zo spoedig als mogelijk contact met je op.

Heb je vragen of wil je je inschrijven dan kan je het formulier invullen, Bianka bellen, appen of mailen

+31642302637

bianka@moonlightbemiddeling.nl

Stel hier je vraag