Moonlight, een exclusief relatiebemiddelingsbureau

Voor liefdesrelaties

Moonlight,
een exclusief
relatiebemiddelingsbureau

Voor liefdesrelaties

“Moonlight is hét relatiebemiddelingsbureau van Noord-Nederland. Het is Bianka gelukt!” Lisa

“Fijn zo’n relatiebemiddelingsbureau waarin mensen zich inschrijven die vergelijkbaar in het leven staan zoals ik dat sta. Dit doet de kans van slagen enorm toenemen.” Eric

Ben je op zoek naar een relatie en woon je in Drenthe?

Ben jij op zoek naar een relatie en woon je in de provincie Drenthe? Dan is Moonlight Bemiddeling voor jou dé ideale partner! Bij Moonlight verzorgen we relatiebemiddeling voor singles in het noorden van Nederland. Door de database die wekelijks groeit én de verschillende diensten die Moonlight aanbiedt is de kans groot dat jij jouw partner in Drenthe en omgeving kunt vinden.

Moonlight is een exclusief relatiebemiddelingsbureau voor ondernemende mensen tussen de 25 en 65 jaar uit Drenthe, Friesland en Groningen (Noord-Nederland) die op zoek zijn naar een serieuze liefdesrelatie. Moonlight bemiddelt in relaties tussen mensen die minimaal een HBO (werk- en) denkniveau hebben en houden van het voeren van een inhoudelijk gesprek, oog hebben voor kwaliteit, positief in het leven staan, houden van reizen, sporten en/of genieten van een goed glas wijn.

Liefde in Drenthe

Relatiebemiddeling in Drenthe met een persoonlijke aanpak

Bij Moonlight Bemiddeling hanteren we een persoonlijke aanpak. Dat wil zeggen dat we jou graag zo goed mogelijk willen leren kennen, zodat de matchmaker op de juiste manier kan bekijken of er een match is in de database. Net als bij jou, leren we onze andere cliënten namelijk ook goed kennen. Zo is de kans het grootst dat jij de ware vindt. 

Het Groningse relatiebemiddelingsbureau

 

Werkwijze van Moonlight

Bij Moonlight werken we in Drenthe niet met standaard intakevragen en algoritmes om mensen te koppelen, zoals bijvoorbeeld sommige datingapps doen. De matchmaker begint met een intakegesprek op locatie, waarin ze jou beter willen leren kennen. Bianka Bijsterveld doet alle intakes. Wanneer je gekoppeld bent, worden jij en je match uitgenodigd voor een één-op-één date. Je mag daarbij zelf aangeven of je wel of niet op voorhand wilt weten aan wie je gekoppeld bent.

De één-op-één date wordt door jouw matchmaker tot in de puntjes geregeld. Zij zoekt een mooie locatie en regelt een activiteit. Degene die jouw intake heeft gedaan, is als gastvrouw trouwens ook aan het begin van de date aanwezig.

 

Relatie in Drenthe

Vind dé relatie in Drenthe en omgeving

Dus: ben jij op zoek naar een relatie voor het leven? Neem dan contact op met Moonlight! Samen met jou gaat Bianka graag op zoek naar een match en wie weet vind jij dan het liefdesgeluk in Drenthe of de buurt hiervan. Bianka werkt écht vanuit passie en zij gaat er zonder meer van uit dat we ook in jouw geval een geschikte match kunnen vinden!

Verliefd in Drenthe

 

Kom jij uit Noord-Nederland?

Ben je tussen de 25 en 65 jaar?

Zie jij jezelf als ondernemend?

Heb je minimaal een HBO (werk- en) denkniveau?

Ben je op zoek naar het mooiste in je leven, liefde?

Dan gaan wij het lot een duw in die richting geven.

Geïnteresseerd?

We nemen na het ontvangen van je gegevens zo spoedig als mogelijk contact met je op.

Heb je vragen of wil je je inschrijven dan kan je het formulier invullen, Bianka bellen, appen of mailen

+31642302637

bianka@moonlightbemiddeling.nl

Stel hier je vraag