Moonlight is hét exclusieve relatiebemiddelingsbureau van Groningen, Friesland en Drenthe en wil je in deze blog meenemen naar hoe wij willen bijdragen aan gelukkigere en gezondere mensen. Maar eerst…

Stel je voor je boekt een vakantie naar Ibiza. Je hebt geboekt en de voorpret kan beginnen! Na een paar maanden is het zo ver. Je out of office melding staat aan, je koffer is gepakt en je stapt in de auto naar het vliegveld. Tijdens je vliegreis geniet je van een film en een lekker drankje. Als je arriveert is er geen wolkje aan de lucht en het is 30 graden Celsius. Je taxi staat op je te wachten. Je stapt in de auto en je wordt gereden naar je vakantiewoning. Je geniet gedurende de rit van het uitzicht: de zee, de stranden en de mooie woningen.

Samen op vakantie

Als je bij je prachtige vakantiewoning aankomt, lonkt het zwembad naar je.  Je trekt je zwemkleding aan en plonst het water in. Na een tijdje loop je naar de koelkast. De koelkast is goed gevuld met allerlei tapas, biertjes en een witte wijn. Je schenkt een wijntje in en geniet van al het lekkere eten.

Door hét relatiebemiddelingsbureau samen op vakantie

’s Avonds maak je nog een heerlijke wandeling langs de kust. Je loopt langs een haven waar prachtige jachten aangemeerd liggen.

’s Ochtends word je gewekt door de zon die door een kiertje van je gordijn naar binnen schijnt. Nadat je ontbeten hebt pak je de reisgids erbij. Je leest over Es Pou des Lleo, Cova des Vi, Ses Salines, Blue Marlin Ibiza, Hippiemarkten Las Dalias en Punta Arabi (Es Canar) en Ibiza-stad. Je besluit voor vandaag een strandbedje te huren bij Blue Marlin Ibiza. Wanneer je arriveert verwelkomt iemand van het barpersoneel je met een Mojito. Je wordt naar je strandbedje met parasol gebracht. Nadat je helemaal geïnstalleerd bent bestel je een heerlijke quinoa salade. Dan is het tijd om een heerlijke verfrissende duik in de zee te nemen. Later op de dag wordt het muziek wat harder gezet en mensen beginnen te dansen. Je trekt je nieuwe kleding over je zwemkleding en danst de sterren van de hemel.

Samen eten door hét relatiebemiddelingsbureau van Noord-Nl   

Met wie wil jij naar Ibiza?

Als je je dit voorstelt met wie zou jij hier van willen genieten? Grote kans dat je dit graag met je beste vriend/ vriendin of je geliefde wilt beleven. Maar wat als je niemand hebt die voldoet aan dit profiel; een beste vriend/ vriendin of een geliefde?

(Het belang van) een relatie

Naast dat het super fijn is om een maatje te hebben waar je leuke dingen mee kan doen blijkt uit onderzoek dat mensen met een relatie langer leven, sneller herstellen van een ziekte en gelukkiger zijn dan singles en personen die niet ingebed zijn in een sociaal netwerk.¹ Een relatie wordt hierbij gedefinieerd als een verband tussen meestal twee (soms meerdere) personen. Het kan gaan om een vriendschappelijke of een liefdesrelatie. Een relatie hebben is dus gezellig, je bent gezonder en gelukkiger. Toch zien de cijfers er in Nederland al jarenlang niet rooskleurig uit: meer mensen scheiden, meer mensen vinden geen partner, meer mensen vereenzamen, minder geboortes en meer mensen die alleenstaand (ouder) zijn. Veel van deze mensen geven aan graag een (vriendschappelijke en/ of liefdes) relatie te willen hebben (https://www.cbs.nl/nl-nl/achtergrond/2018/26/honderd-jaar-alleenstaanden). Maar het vinden van een relatie is nog niet zo makkelijk. Veel van ons hebben het druk, door individualisering wordt het ons ook niet makkelijker gemaakt en waar vind je tegenwoordig een soulmate?

De weg naar liefde

Het lijkt heel simpel je meldt je (anoniem) aan bij een online datingdienst- of app. Veel online datingdiensten en datingapps beloven bergen goud, dus dat moet helemaal goed komen. Helaas is niets minder waar. Veel datingsapps lijken er wel enkel op uit te zijn om je zo lang mogelijk als klant te houden of je juist zo snel mogelijk te willen koppelen om veel en/ of snel geld te verdienen. Daarnaast wordt er door veel datingsites/ -apps niet vanuit een visie gewerkt waarin de cliënt centraal staat, is niet iedereen die zich aanmeldt op zoek naar een serieuze relatie en blijkt, uit een grootschalig onderzoek, dat 81% van de mensen die een online profiel aanmaakt niet volledig eerlijk is ten aanzien van het eigen profiel. Relevante zaken worden soms verzwegen en/ of er worden oude foto’s gebruikt, om nog maar te zwijgen van de volledige nepprofielen. Al met al investeer je veel (tijd en geld) en is de kans groot dat je na een jaar nog niet hebt gevonden waar je echt naar op zoek bent. Gelukkig is daar hét relatiebemiddelingsbureau Moonlight!

Moonlight, hét datingbureau van Groningen, Friesland en Drenthe

Moonlight is een exclusief relatiebemiddelingsbureau voor ondernemende mensen tussen de 25 en 65 jaar uit Groningen, Friesland en Drenthe (Noord-Nederland) die op zoek zijn naar een duurzame vriendschappelijke en/ of liefdesrelatie. Moonlight wil graag mensen bedienen die houden van het voeren van een inhoudelijk gesprek, oog hebben voor kwaliteit, positief in het leven staan, houden van reizen, sporten en/ of genieten van een goed glas wijn.

Door het datingbureau samen op vakantie

Een relatiebemiddelingsbureau met een persoonlijke aanpak

Moonlight werkt niet met standaard intakevragen en algoritmes om mensen te koppelen. Na een persoonlijke gesprek zal de intaker op basis van wie jij bent en wat jij wilt je koppelen. Nadat je gekoppeld bent, worden jij en je match uitgenodigd voor een social mixer (borrel). Je mag zelf aangeven of je wel of niet op voorhand wilt weten aan wie je gekoppeld bent. Tijdens een social mixer lopen er meerdere mensen rond die op zoek zijn naar een relatie. Je wordt niet één op één aan een tafel gezet met je match. Op een geheel ongedwongen manier bepaal je zelf wanneer en op wie je afstapt. Degene die jouw intake heeft gedaan is tijdens de social mixer als gastvrouw aanwezig. Doordat er in de database van het relatiebemiddelingsbureau veel mensen zitten die vergelijkbaar in het leven staan neemt de kans op de perfecte match toe.

Visie en Missie van het relatiebemiddelingsbureau

De visie waaruit binnen Moonlight gewerkt wordt is dat iedereen liefde verdient en nodig heeft. Liefde wordt daarbij omschreven als de diepe genegenheid voor, welgezindheid tot of toewijding voor een ander. Wat inhoudt dat niet alleen mensen die op zoek zijn naar een liefdesrelatie, maar ook mensen die op zoek zijn naar liefde in de vorm van vriendschap, een maatje etc. van harte welkom zijn bij het bureau. De missie van Moonlight is: Tevreden cliënten die de liefde vinden waar ze naar op zoek waren. Hiermee wordt bijgedragen aan het realiseren van een groter doel, namelijk gezondere en gelukkigere mensen!

Met z’n tweeën op vakantie door het relatiebemiddelingsbureau

Ben je op zoek naar een (reis)maatje voor het leven en ben je net als Moonlight overtuigd dat liefde je leven verrijkt, dan is nu de tijd gekomen om in jezelf en in je toekomst te investeren. Ga naar www.moonlightbemiddeling.nl voor meer informatie en om je in te schrijven en wie weet vlieg jij volgend jaar met je beste vriend/ vriendin of de liefde van je leven naar Ibiza. Adiós!

Gelukkiger samen door Moonlight

Ps. Ben je benieuwd naar de founder van Moonlight? In dit filmpje maak je in één minuut kennis met Bianka Bijsterveld.

1 Heijnen, A. (10-2020). “Relaties zijn letterlijk van levensbelang”. Illuster (UU))

 

Stel hier je vraag