Relatiebemiddeling voor ondernemende singles

Dating voor hoger opgeleiden

Ben jij op zoek naar de liefde voor het leven? Het kan natuurlijk zo zijn dat je daar vooraf nog helemaal geen eisen aan hebt gesteld. Het kan echter ook zo zijn dat je juist heel goed weet wat voor type bij jou past. In beide gevallen heb je gelukkig voldoende kans om de ware te vinden: iemand waar jij wellicht de rest van jouw leven mee kunt delen! Moonlight helpt jou bij de zoektocht naar de ware!

Liefde in het noorden
Relatie in Friesland

Daten voor hoger opgeleiden

De kans op een match

Wanneer je al wat eisen hebt gesteld aan je toekomstige date, kan dat bijvoorbeeld zijn op het gebied van opleiding. Wil jij graag dat jouw partner voldoet aan een bepaald opleidingsniveau en heb je het idee dat de kans dat jullie een ‘match’ zijn dan het grootst is? Dan is dating voor hoger opgeleiden wellicht iets voor jou!

Kom je uit het noorden van Nederland?

Ben je tussen de 25 en 65 jaar?

Ben je op zoek naar het mooiste in je leven, liefde?

Dan gaan wij het lot een duw in die richting geven.
Relatiebemiddeling in Groningen

Daten met moonlight

Hetzelfde opleidingsniveau

Bij daten voor hoger opgeleiden tref jij iemand aan de andere kant die (ongeveer) hetzelfde opleidingsniveau heeft. Wanneer je het gevoel hebt dat je in dat geval beter met hem of haar zou kunnen praten of dat er eerder een echte ‘klik’ kan ontstaan, is dit voor jou wellicht dé oplossing in de zoektocht naar de ware.

Schrijf je in bij Moonlight

Verschillende diensten

Op het gebied van daten voor hoger opgeleiden ben je bij Moonlight aan het juiste adres! Bij Moonlight helpen we jou graag met de zoektocht naar de ware en daarom bieden we meerdere diensten aan, waardoor de kans op het daten met andere hoger opgeleiden toeneemt. Zo kunnen we voor jou een profielschets maken, bieden we coaching aan en verzorgen we single events in het noorden des lands.

Single event Moonlight
Verliefd in Drenthe

Ontmoet snel je potentiële match

Werkwijze bij dating voor hoger opgeleiden

Bij Moonlight gaan we niet over één nacht ijs, wanneer jij besluit om mee te doen aan dating voor hoger opgeleiden. We gaan uitvoerig op zoek naar wie er bij jou past. Dat doen we, door eerst met jou kennis te maken. Onze matchmaker gaat er tijdens een kennismaking van ongeveer twee uur achter komen hoe jij in elkaar steekt.

Vervolgens kunnen we in onze database kijken of er een match is. Is die er? Dan worden jullie beide uitgenodigd voor een één-op-één date. Jullie matchmaker zal de date organiseren en vangt jullie tijdens de date op. Zij zal het ijs breken door het stellen van prikkelende stellingen. Hierna zal zij het podium verlaten en kunnen jullie tijdens een activiteit nader met elkaar kennis maken.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan nú contact met ons op! Of meld je hieronder gelijk aan voor de dienstverlening van Moonlight.

Geïnteresseerd?

We nemen na het ontvangen van je gegevens zo spoedig als mogelijk contact met je op.

Heb je vragen of wil je je inschrijven dan kan je het formulier invullen, Bianka bellen, appen of mailen

+31642302637

bianka@moonlightbemiddeling.nl

Stel hier je vraag