Georganiseerde Date, inclusief Activiteit

Op een ongedwongen manier daten in Noord-Nederland

Moonlight RICHT al haar pijlen OP het vinden van de ware voor jou!

Moonlight gunt oprecht iedereen liefde, we begrijpen dus dat je mogelijk actief blijft of wilt worden op zoveel mogelijk datingsites of -apps. Moonlight richt al haar pijlen op het vinden van de ware voor jou en ondersteunt hier graag bij op passende wijze. Uit onderzoek en ervaring blijkt immers dat veel mensen op meerdere manieren bezig zijn met het vinden van de liefde van hun leven. En dit stimuleert Moonlight. Wij leveren diverse diensten, jij bepaalt zelf de invulling.

Wanneer jij besluit je in te schrijven voor relatiebemiddeling bij Moonlight, dan vindt er altijd eerst een uitgebreide kennismaking plaats, deze kennismaking wordt uitgewerkt in een profielschets welke wordt opgenomen in ons klantenbestand. Het matchen kan nu beginnen!

Alle draait om die match! Is die er, dan word je door Bianka Bijsterveld hiervan op de hoogte gebracht. In overleg wordt er een datum geprikt voor een georganiseerde één-op-één date. Bianka regelt een mooie locatie en een activiteit en zal jullie tijdens de date welkom heten.

Naast dat Bianka de matches maakt en één-op-één dates organiseert kan ze ook ondersteunen door het schrijven van een goed (online-)profiel van je over te nemen, weet ze welke foto’s wel of niet “aanslaan” of kan ze tijdens een persoonlijk coachingstraject nagaan welke opties er openliggen in jouw zoektocht naar de ware. Welke ondersteuning of combinatie van diensten ook wordt gekozen, het gaat hierbij altijd om persoonlijke aandacht. 

Moonlight is op dit ogenblik aan het onderzoeken wat de vraag is naar single events voor singles uit Noord-Nederland. Op korte termijn zal dit concreter worden. Heb jij interesse, dan word jij als lid van Moonlight hierover geÏnfomeerd.

Bianka zegt: “Houd www.moonlightbemiddeling.nl en social media goed in de gaten!”

Geïnteresseerd?

We nemen na het ontvangen van je gegevens zo spoedig als mogelijk contact met je op.

Heb je vragen of wil je je inschrijven dan kan je het formulier invullen, Bianka bellen, appen of mailen

+31642302637

bianka@moonlightbemiddeling.nl

Stel hier je vraag